Εταιρία

Η Εταιρεία ” ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ ” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με αφετηρία την Κρήτη, που μετρά 100 χρόνια στο χώρο του εμπορίου, από το 1910 με έδρα την Κίσσαμο Χανιών.

Το 1985 μεταφέρεται η έδρα στο Ίλιον Αττικής, οπού αρχίζει η ενασχόληση και εξειδίκευση με το εμπόριο ξυλοκάρβουνου, μπρικέτας και υγραερίου. Είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση χάρις την υψηλή ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση με συνέπεια και τις ανταγωνιστικές τιμές. Επενδύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες πετυχαίνοντας σταθερή ποιότητα και συνεχή-σταθερή ροη προϊόντων. Είμαστε συγχρόνως πάντα στην διάθεση σας για νέες σοβαρές συνεργασίες ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης.

Μεγάλο στοκ εμπορευμάτων ιδίως σε κάρβουνα έως 300 τόνους. Διαθέτουμε Ελληνικά κάρβουνα καθώς επίσης από Κούβα, Βουλγαρία, Αφρική και Ασία, στην γκάμα μας συμπεριλαμβάνονται και οι Μπρικέτες Μαλαισίας. Όλα τα προϊόντα μας φυλάσσονται σε ιδιόκτητους στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους.

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας να εξυπηρετήσουμε και να καλύψουμε τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, για δική του χρήση ή για μεταπώληση. Με οργανωμένη διανομή με δικά μας φορτηγά για όλη την Αθήνα και με συνεργαζόμενα πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα. Απευθυνόμαστε σε ψητοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια, ψαροταβέρνες, πιτσαρίες, καφενεία, καφέ, ουζερί, ζαχαροπλαστεία,  μίνι μάρκετ, σούπερ μάρκετ, εμπόριο-μάντρες με καυσόξυλα – κάρβουνα, χρωματοπωλεία και όλων των σχετικών κατ/των.

Και για οικιακή χρήση, για το BBQ, το αρνί το Πάσχα, τις σόμπες, εστίες υγραερίου κτλ.

Από το 2021 στεγαζόμαστε στο Νέο σύγχρονο ιδιόκτητο κατάστημα μας επί της Οδού ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 18 στο ΙΛΙΟΝ. Σε ξεχωριστούς χώρους η χονδρική με τη λιανική πώληση για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας..

Η πολυετή εμπειρία μας είναι στην διάθεση σας.

live social media

Νέα υπηρεσία!! από την σελίδα μας μπορειτε να παρακολουθήσετε και να συνδεθείτε ζωντανά με τα social media Facebook και Instagram.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.


Translate »
Call Now Button